Skip to content Skip to footer

SLAGERIJ HISTORIE VAN DE SLAGERIJ

Eerst een stukje historie. Het begon allemaal in 1992. Slagerij Teerling vestigde zich in Bedum. Op de hoek van het winkelpand aan de Vlijt 10b werd de slagerij gevestigd. De toenmalige eigenaren waren Thonny en Ina Teerling. Door de jaren heen werd de slagerij een begrip in het dorp Bedum, maar zeker ook daarbuiten.

Zelf kwam ik , Willard Havinga, in 2002 in de slagerij aan het werk. Gedurende de jaren kreeg ik echt interesse in het slagersvak. Na het afronden van de Hbo-opleiding Facility Management bleef ik werkzaam bij de slagerij en kreeg ik in 2016 de kans om in de bestaande VOF te stappen. Halverwege 2020 ben ik als eenmanszaak verder gegaan onder de naam Slagerij Teerling. 

NIEUWBOUW

Al jaren waren er nieuwbouwplannen voor het centrum van Bedum. Voor de 1e paal de grond in ging zijn er talloze gesprekken geweest, aangezien wij in aanmerking kwamen voor een gedeelte van het nieuwe pand de Vlijtborg. Tussen in aanmerking komen en er ook daadwerkelijk komen zit, ben ik achter gekomen, een groot verschil. Ondanks alles is het uiteindelijk toch gelukt en daar ben ik, en velen met mij, erg blij mee! Op 30 maart jl. tekende ik het koopcontract en sindsdien is er hard gewerkt aan de realisatie van onze nieuwe winkel. 

SLAGERIJ HAVINGA

Naast een nieuwe winkel zijn wij sinds juli 2023 ook verder gegaan onder een nieuwe naam: Slagerij Havinga. Een ambachtelijke slagerij gespecialiseerd in het leveren van eerlijk vlees in al zijn facetten. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en service. Onderscheiden doen wij ons met onze traiteur, waarbij wij volop huisgemaakte maaltijden, salades en lekkernijen produceren. Ook onze traditionele worstmakerij met ouderwets lekkere recepten mag niet onbenoemd blijven. Daarnaast onderscheiden wij ons tot een veelzijdige cateraar, waarbij alles in eigen huis gemaakt wordt.

Ons motto is dan ook: Elke dag vers. Elke dag lekker!

WORSTMAKERIJ

In onze worstmakerij maken wij elke week de lekkerste worstsoorten, vleeswaren, burgers en ballen. Denk aan onze
beroemde Groninger droge worst, onze bekroonde leverworsten, fijne grillworst, boterhamworst en onze overheerlijke gehaktballen. Onze worstmakerij is 100% glutenvrij. Daarnaast zijn steeds meer producten natriumarm, door het gebruik van een gezonde zoutsoort.

Zo kan iedereen, met wat voor allergie of wens dan ook, bij ons de lekkerste producten halen!

Al jaren is Gerben ons vertrouwde gezicht in de worstmakerij. Hij kent de fijne kneepjes van het vak en maakt elke week weer honderden kilo’s aan worst!

CATERING

Van een heerlijk buffet tot een prachtige hapjesschaal, van een lekkere salade tot catering op locatie of een uitgebreide barbecue.
Ook hierbij is lekker ons uitgangspunt en daarom maken wij vrijwel alles in eigen huis. Doordat wij alles zelf maken, is er heel veel mogelijk. We kunnen rekening houden met jouw eetwensen, allergenen en dieet. We denken graag met je mee om van jouw feestje een groot succes te maken!

Onze cateringafdeling is in handen van Amy. Met haar jarenlange ervaring kan ze van elk feestje een succes maken!

MAALTIJDEN

Ons succesnummer, de maaltijden uit eigen keuken. We hebben een breed assortiment aan verse maaltijden in onze winkel. Al onze maaltijden zijn huisgemaakt. We werken met verse ingrediënten en produceren gezonde maaltijden. Door ons brede assortiment zit er altijd een maaltijd voor je bij. Mocht je een andere eetwens hebben, dan helpen wij je hier graag mee.

Drijvende kracht achter de maaltijden is Marodi. Met haar jarenlange ervaring in diverse (top)restaurants is zij een welkome aanvulling in onze slagerij. Mede hierdoor hebben wij onze maaltijden naar een hoger niveau weten te tillen en kunnen wij u een breder aanbod presenteren.

Meer weten over Slagerij Havinga ? Dat kan op de site van Slagerij Havinga

Deze sponsor sponsort op de volgende manieren:

Advertentiesponsor