Skip to content Skip to footer

Eerst even dit

We vertellen graag alles over DIO, maar we hebben ook een paar andere belangrijke pagina’s. Onze commissies en het bestuur bijvoorbeeld. Of het aanmelden of afmelden bij DIO Bedum. Liever aanmelden natuurlijk, maar afmelden mag ook. Verder kan je hier onze contributie vinden, en onze documenten en de agenda. Last but not least het contactformulier en onze (bijna) complete historie.

Alles over DIO, waar zullen we beginnen? 

DIO Bedum is een vereniging voor jong en oud, waar speelplezier en gezelligheid voorop staan. We zijn een vereniging waarbij het verenigingsgevoel een grote rol speelt. Dat zie je terug op de tribune, in de kantine, maar ook in de hoeveelheid vrijwilligers die we hebben. Vanuit alle teams zijn mensen actief voor de club. Gelukkig maar, want DIO Bedum, dat zijn we SAMEN!   

Met ruim 300 leden behoren we tot de grootste verenigingen in de regio. Onze leden komen niet alleen uit de directe omgeving van Bedum, maar uit de hele provincie. We trainen in sporthal de Beemden, wat op loopafstand is van het station, dus prima bereikbaar met het OV.

Als vereniging investeren we veel in onze jeugdopleidingen. We hebben daarbij natuurlijk nauw contact met de lokale scholen. Al vanaf 4 jaar kun je terecht bij de volleybaltuintjes, om zo kennis te maken met volleybal. Daarna is er direct de mogelijkheid om door te stromen richting één van de 12 (!) jeugdteams. Daar krijg je training van onze ervaren jeugdtrainers en ga je al snel meespelen met wedstrijden. Zo kun je blijven leren en doorgroeien richting de seniorenteams. 

Elk niveau is vertegenwoordigd binnen de vereniging, van recreatief volleybal tot topsport. Bij de zes herenteams kun je meespelen van derde klasse tot de topdivisie. De negen damesteams spelen van vierde klasse tot derde divisie. Het maakt dus niet uit of je net begint met volleybal of je al jaren speelt, bij DIO is er een team dat past bij jou niveau! 

Baal je aan het einde van het seizoen dat je een poos niet kunt spelen? Daar hebben we een oplossing voor! In de zomer spelen we namelijk gewoon door op ons eigen beachcourt! Achter de sporthal vind je 4 compleet ingerichte beachvelden, waar niet alleen volleybal maar ook footvolley en beachtennis gespeeld kunnen worden. Neem maar eens een kijkje op de site van het beachcourt

Naast de standaard trainingen en wedstrijden worden er jaarlijks veel activiteiten georganiseerd. Daarbij kun je denken aan diverse toernooien zoals het kerstmixtoernooi, zomeravondvolleybal en Bedum Beach. Maar ook themafeestjes, borrels en teamweekenden staan regelmatig in de agenda

Benieuwd naar ons aanbod en de gezellige sfeer? Neem dan gerust contact op om kosteloos 3 keer mee te trainen. Of meld je aan voor de nieuwsbrief om zo op de hoogte te blijven van wat er speelt binnen de vereniging.