Skip to content Skip to footer

Wat jammer dat je je wilt afmelden als lid. Vul het formulier hieronder in, dan komt het goed. We kennen tegenwoordig twee smaken van afmelden: je helemaal afmelden als lid (dat kon altijd al), en je lidmaatschap op pauze zetten. Pauze? Ja, bijvoorbeeld bij een langdurige blessure, of als je een half jaartje naar het buitenland gaat ofzo. Je kunt dan lid blijven van DIO (met alle gezellige voordelen die daar bij horen), maar voor een stuk minder euro’s dan je contributie. Meer weten? Lees het formulier hieronder.

Je helemaal afmelden kan bij DIO op 2 momenten. Voor 1 juli (dus voor de start van het nieuwe seizoen, als de nieuwe teamindeling bekend is), en voor 1 januari (dus halverwege het seizoen). Meld je je voor 1 januari af? Dan betaal je uiteindelijk voor een half seizoen.

Formulier voor afmelden


    Bij pauzeren blijf je lid (en dus ook welkom op de ALV en bij DIO-evenementen), maar train je niet en speel je geen wedstrijden. Pauzeren kan per 2 maanden (sept/okt, nov/dec, jan/feb, apr/mei). Je betaalt zolang je lidmaatschap op pauze staat €12,50 per 2 maanden in plaats van je normale contributie.


    1 januari of 1 juli bij afmelden. Bij pauzeren noem je maar een datum, dan kiezen wij de dichtstbijzijnde die van toepassing is.

    Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van auto.