Skip to content Skip to footer

Lifestylecenter Mind & Motion

Mind & Motion is een Lifestylecenter in Bedum dat zich richt op alle gebieden van preventieve gezondheid. Voorkomen is immers beter dan genezen. Daarom richt Mind & Motion zich op beweging, voeding, ontspanning en mindset. De juiste balans… Dat is waar het om draait!

Wanneer we het over bewegen hebben bieden wij (functional) Fitness, groepslessen en zwangerschapscursussen. Dit wordt verzorgt door ons team van ervaren en persoonlijke instructeurs die u zullen motiveren om het beste uit u zelf te halen! 

Heeft u net dat extra duwtje in de goede richting nodig? Of moet het roer helemaal om? Er kunnen allerlei redenen zijn om te kiezen voor Personal Training. Wilt u mentaal en fysiek alles uit uzelf halen? Dan vindt u bij Lifestyle center Mind & Motion de juiste personal trainers & voedingsdeskundigen!

Verder kunt u bij Mind & Motion gebruik maken van onze wellness met onder andere sauna, zonnebank en diverse massages. Om het plaatje compleet te maken kunt u terecht in onze gezellig bar voor een gezonde smoothie, eiwitshake of een (speciaal) bakje koffie of thee.

Door dit totaalpakket bieden wij alles op gebied van lifestyle! Daarom Lifestyle center Mind & Motion ‘ De juiste keus voor jouw gezondheid!’  Wij hopen u gauw een keer te verwelkomen in ons Lifestylecenter te Bedum!

Sportieve groet,

Team Mind & Motion!

Deze sponsor sponsort op de volgende manieren:

  • Advertentiesponsor
  • Kledingsponsor

Meer weten over Lifestylecenter Mind & Motion? Dat kan op Lifestylecenter Mind & Motion