Skip to content Skip to footer

Van jongs af aan is bij ons beiden de passie voor dieren aanwezig. Zo hebben we altijd hobbymatig honden, katten en paarden gehouden. Het idee voor het oprichten van een dierenpension is begonnen omdat we in de vakantieperiodes vaak honden van vrienden en familie in huis hadden. Dit werden er in de loop van de tijd steeds meer.

In januari 2021 zijn we verhuisd naar onze huidige locatie in Ellerhuizen (nabij Bedum). Hier hebben we de mogelijkheid en ruimte gekregen om een professioneel dierenpension op te zetten. Vanaf de verhuizing zijn we druk bezig geweest met het opknappen en verbouwen van de locatie. Inmiddels hebben we 20 paarden en een ezel in pension staan en zijn we voor een groot gedeelte klaar met het bouwen van het gedeelte voor honden en paarden. In de loop van 2021/2022 hopen we de verbouwing af te kunnen ronden.

Het dierenpension is gelegen buiten de bebouwde kom tussen de stad Groningen en het mooie dorp Bedum. Op dit moment richten we ons alleen nog op honden en paarden, maar we hopen dit in de toekomst ook uit te kunnen breiden naar katten. Honden kunnen voor korte of langere tijd bij ons verblijven. Ook bieden we de mogelijkheid tot dagopvang.

Voor ons zijn onze dieren onze lust en ons leven.  Daarom vinden wij het erg belangrijk om goede zorg te kunnen verlenen aan de dieren die bij ons verblijven. Om die reden hebben we er bewust voor gekozen om kleinschalig te blijven (maximaal 30 honden en 20 paarden), zodat we genoeg tijd en persoonlijke aandacht voor elk dier apart hebben. Daarnaast vinden we het belangrijk dat zowel de honden als paarden zoveel mogelijk vrij en blij kunnen bewegen en laten we ze dagelijks zoveel mogelijk buiten. Honden (samen) op de speelweide en paarden (samen) buiten in de paddocks of zomers in de weide. Alle honden hebben een eigen binnenkennel waarin op verzoek van de eigenaar de eigen mand en/of deken geplaatst kan worden voor een vertrouwde geur.

We zijn in bezit van het vereiste diploma ‘Vakbekwaamheid Honden en Katten’. Tevens zijn we aangesloten bij vakorganisatie DIBEVO en werken wij met hun algemene voorwaarden. Wij hechten grote waarde aan persoonlijk contact zowel met de dieren als met hun baasjes.

Bent u nieuwsgierig geworden?

Neem dan gerust een kijkje op onze website of maak een afspraak voor een rondleiding op het pension. Dit kan via ons contactformulier op deze website.

Deze sponsor sponsort op de volgende manieren:

Bordsponsor