Skip to content Skip to footer

Gordijnenadvies aan huis – dat scheelt een hoop frustratie

Heeft u geen zin om winkel in en winkel uit te gaan met een kleurenwaaier in de hand om maar de juiste gordijnen te vinden? En vervolgens maar te hopen dat de gordijnen goed uitkomen met de lichtinval in huis?
Nodig dan dé Gordijnenbus uit bij uw thuis en uw krijgt gordijnen advies aan huis. De enige plek waar gordijnen advies tot zijn recht komt.

Raamdecoratie op maat? Gordijnen thuis of op kantoor uitzoeken met onze mobiele gordijnenwinkel

 

dé Gordijnenbus is een mobiele gordijnenwinkel die vanuit Groningen gewoon bij thuis langs komt. We nemen 700 verschillende stofstalen mee en kunnen u direct laten zien wat de verschillende soorten gordijnen met de ruimte doet en welke kleuren en dessins bij het interieur en exterieur passen. Laat de raamdecoratie vervolgens opmeten door de professionals en u weet zeker dat het correct wordt gemeten. Wilt u gordijnenadvies aan huis en profiteren van de voordelen van dé Gordijnenbus? Maak een vrijblijvende afspraak, want ons bezoek verplicht u tot niets.

Gordijnenadvies aan huis of op uw kantoor

 

De adviseur heeft direct de mogelijkheid om uw interieur én de plaats van de zonwering te zien. Een passend advies kan daarom alleen op locatie worden gegeven en hoort bij dé Gordijnenbus standaard bij de introductie.
Dát is de filosofie achter dé Gordijnenbus. Op afspraak komen we met ons complete assortiment van meer dan 700 stalen bij u langs voor gordijnenadvies aan huis.

Raamdecoratieadvies zonder verplichtingen

 

Maar naast een goed interieuradvies heeft dé Gordijnenbus nog veel meer voordelen. Zo bent u tot niks verplicht, wij rekenen bijvoorbeeld geen voorrijkosten. Zo bent u in één keer klaar. Van het geven van advies, naar het uitzoeken van de geschikte producten in uw interieur, tot het opmeten voor de vrijblijvende prijsopgave.

Deze sponsor sponsort op de volgende manieren:

Pupil van de week