Skip to content Skip to footer

ZomerAvond Volleybal Toernooi

ZomerAvond VolleybalToernooi

Ongedwongen volleyballen? Lekkere sfeer? Veel gezelligheid? Dat proberen we natuurlijk elke week bij DIO. Maar er is 1 toernooi in het jaar waarbij we dat extra extra proberen. Het ZomerAvond VolleybalToernooi! Dit jaar spelen we op op 8, 9, 15 en 16 mei alle potjes van het ZAVT. Lijkt het je wat? Lees hier hoe je het werkt en hoe je je kunt aanmelden.

ZomerAvond VolleybalToernooi 2024

Een lekker potje volleyballen, zonder al te veel verplichtingen. Talent niet noodzakelijk. Gezelligheid wel! Dat is de korte samenvatting van het ZAVT in Bedum. Doe mee met je buren, je vrienden, je familie, je collega’s. Verzin maar een team, en kom gezellig spelen.

Het toernooi wordt gespeeld op 2 dagen in mei, namelijk 13 en 14 mei van 19.00 tot ongeveer 22.30. Deelname kost praktisch niets, namelijk maar €30,00 per team. Verdeeld over 6 man/vrouw heb je voor €5 per persoon een paar geslaagde avonden. Prima toch?

Aanmelden

De aanmelding gaat binnenkort open! Je bent natuurlijk alvast van harte welkom als toeschouwer, maar daarvoor hoef je je uiteraard niet aan te melden.