Skip to content Skip to footer

TOP personeel DIO Bedum H1 – Reflex Kampen H1

Vanavond spelen we tegen onze vrienden van Reflex Kampen. De uitwedstrijd bleek een waar volleybalgevecht. We kwamen zonder problemen 0-2 voor, verloren toen twee sets en wonnen uiteindelijk in extremis met 14-16.

Dat hadden we van te voren niet verwacht. In de voorbereiding gingen we met een half team naar Kampen en wonnen de oefenpot redelijk makkelijk met 5-0. Wellicht dat we daardoor wat te gemakzuchtig in het veld stonden. Gelukkig wisten we de winst alsnog met de hakken over de sloot thuis te brengen. U kunt als toeschouwer vandaag dus een gebrand TOP Personeel DIO Bedum verwachten. Gelukkig zijn we ook vandaag weer niet compleet. Bij veel teams wordt zo’n zin in de voorbeschouwing als “Helaas niet compleet” geschreven. Blessures, ziekte, ellende met een huisdier, je kent het wel.

Bij ons is de reden van absentie echter vaak een naderende bevalling van een spelersvrouw. Zo is vorige week Jochem van Diepen opnieuw vader geworden (Van een prachtige dochter Esmee. Anne en Esmee maken het goed) en is Nico er vandaag niet omdat Ellen héél binnenkort bevalt. Ook Michael, Joris en Martijs hebben om deze reden binnenkort even een weekje of twee ouderschapsverlof.

Zo zie je maar, volleybal is leuk, bovenin mee doen is prachtig, maar er zijn altijd belangrijkere dingen. Familie, gezondheid en een goede teamschaal met mayonaise en pindasaus…. Meer heb je niet nodig.