Skip to content Skip to footer

DIO Bedum & Nico Huisman gaan uit elkaar

WIJZIJNTOP Personeelsdiensten / DIO Bedum H1

De liefde blijft, maar de magie is over

Eind vorig seizoen werd Nico vol trots gepresenteerd als oefenmeester van het eerste herenteam van DIO. Na jaren van afwezigheid vonden Nico en DIO de elkaar weer terug. De derde termijn werd een feit. Met een ruime selectie en de ervaringen uit het verleden waren de verwachtingen hooggespannen.

Maar zoals het vaker gaat bij ervaringen uit het verleden blijkt dat het geromantiseerde beeld helaas niet uitkomt. De ingrediƫnten zijn ongeveer hetzelfde, maar het resultaat is in de praktijk toch anders.

Iedereen kan zien dat de resultaten van de eerste seizoenshelft niet fantastisch zijn. Klopt. Maar dat is niet de reden dat we uit elkaar gaan. De chemie is op, de magie is uitgewerkt. Buiten het veld bestaat de klik nog steeds, maar op sportief gebied zijn de verwachtingen die er vooraf waren niet uitgekomen. En dan komt het moment dat je hardop moet uitspreken dat het zo niet verder gaat. Nico en heren 1 zijn los van elkaar tot dat besef gekomen. Dat is geen leuke conclusie, maar wel de enige logische conclusie. Daarom helaas dit bericht: DIO Bedum en Nico gaan na de kerst niet samen verder. Op korte termijn wordt de coaching en training intern opgevangen. Ondertussen gaan wij als club kijken naar de 2e helft van het seizoen en het daaropvolgende seizoen.