Skip to content Skip to footer

Definitieve teamindeling 2023-2024

De breinbreker is weer voltooid! Oftewel de training- en wedstrijd schema’s voor komend seizoen zijn klaar. Vanwege de enorme populariteit van DIO zijn we helaas uit de sporthalvoegen gegroeid. Hierdoor hebben we weer moeten passen en meten om iedereen zo veel mogelijk in de hal te laten trainen. Tijdens de thuiswedstrijd-weken zullen dames 1, dames 2 en heren 2 afwisselend op woensdag trainen om zo ruimte te maken voor de wedstrijden op donderdag. Wanneer er geen thuiswedstrijden zijn, is er de mogelijkheid extra ervaring op te doen op de woensdag dmv de techniektraining. Opgeven kan bij voorzitterherentc@diobedum.nl. Hierover komt begin van het seizoen nog wel een bericht via de aanvoerders-app.

Het trainings- en wedstrijdschema staat hier. En hier staat de teamindeling voor de senioren. Die laatste zit een wachtwoordje op in verband met privacy. Dat wachtwoord verspreiden we via de apps aan onze leden.

Zoals jullie zien zijn er nog enkele vacatures open om training te geven. Geef je snel op, want voor je het weet is de plek alweer vergeven! Opgeven kan via voorzittertc@diobedum.nl.

Sportieve groet van de heren en dames tc