Skip to content Skip to footer

Concept teamindeling senioren bekend

De concept teamindeling voor de senioren voor komend seizoen is bekend. Het woordje ‘concept’ zegt het al: dit is na veel overleg met mensen de teamindeling die er voor de dames en de heren uitgerold is. Het is vrijwel onmogelijk om voor iedereen het perfecte plaatje te schetsen, maar we hebben ons best gedaan. Mocht je dringende vragen hebben over de uitkomst, dan kan je die mailen naar voorzitterdamestc@diobedum.nl of voorzitterherentc@diobedum.nl. Of even Lisa of Tom aanschieten in real life of via Whatsapp. Dat komt op hetzelfde neer.

Mist er ook iets? Jazeker! We hebben nog niet alle trainers rond. Die gaan we onder andere bekijken op basis van de trainingstijden. En die missen ook nog. We hebben daar wel een concept van klaar, maar op basis van feedback uit tc’s en trainers gaan we daar eerst nog verder aan sleutelen voordat we hem delen met jullie.

De jeugd mist ook nog. Daar zijn nog volop trainingen aan de gang om te kijken wie in welk team terechtkomt. Die indeling volgt ook zo snel mogelijk.

Zoals je merkt staat er een wachtwoordje op de indeling. Dat is verspreid via de team-apps, en gaat ook nog via mail naar alle leden. Waarom? Omdat het bestand ook op de website terug te vinden is, en we daar iets met privacy te maken hebben natuurlijk. Vandaar.