Skip to content Skip to footer
HET DIO JUBILEUMFEEST!!

HET DIO JUBILEUMFEEST!!

Wat?

Op (veler) verzoek: het programma en de spelregels voor het jubileumfeest komende 22 april. We hebben de hele dag activiteiten voor jong en oud in welbekende Sporthal de Beemden. In het kort:

  • Oud leden zijn vanaf ongeveer 13:00 uur welkom om een hapje en drankje te doen en bij te kletsen. Zij hoeven zich hiervoor niet aan te melden, en geen kaart te kopen.
  • Voor de jeugd is er ‘s ochtends Glow-in-the-dark speeltuin. Dit is voor de CMV en C-jeugd van DIO die dit leuk vinden.
  • Daarna kan alle jeugd volle bak lasergamen! De teams worden zo veel mogelijk op leeftijd ingedeeld. De A- en B-jeugd delen we in bij de senioren.
  • Van 13:00 tot 19:00 is er voor de A- en B-jeugd en senioren de mogelijkheid om te beachvolleyballen en beachtennissen. Hiervoor hoeven zij zich niet aan te melden, dit wordt een zogenaamde toss (dus ter plekke worden de teams ingedeeld).
  • Van 17:00 tot 19:00 hebben we een feestje in het zwembad, wat wordt afgesloten met patat, drinken en een ijsje. Alle jeugdleden die dit leuk vinden mogen zich daarvoor opgeven.
  • De receptie is voor een kleine groep genodigden. Denk bijvoorbeeld aan oud-voorzitters, bestuursleden van collega-verenigingen, sponsoren en de Nevobo.
  • Het feest begint om 20:00 uur in de avond en dáárvoor moeten kaarten besteld worden. Dat kan via https://events.flextickets.nl/event/jubileumfeest-dio-bedum?secret=745e5f83-4d7b-4531-b113-b6be8d244e79.
  • Het feest is in de sporthal, maar er is ook zeker een plek ingericht voor die mensen die zich niet (meer) middenin het feestgedruis willen begeven.

Dit jubileum is inderdaad twee jaar later dan gepland, door u-weet-wel-wat. Dat heeft onze fantastische Spikkelcommissie (geen idee waarom ze zo heten) de kans gegeven om er een prachtig programma van te maken en de nodige acties op te zetten. Financieel wordt het mede mogelijk gemaakt door bijdrages van het Dorpsbudget van gemeente het Hogeland en het Loket Leefbaarheid van de provincie Groningen, waarvoor dank!

Wanneer?

22 april 2023    
19:30 - 23:45


Waar?

Sporthal de Beemden
Sportlaan 16, Bedum, 9781CL