Skip to content Skip to footer

Wat doet de PR?

Van alles! En allemaal verschillende dingen ook nog eens. Maar al die dingen hebben één ding gemeen: het gaat om communicatie (binnen en buiten de club). Dus we maken dingen voor social media, verzorgen de nieuwsbrief, beheren de website, we maken de programmaboekjes… En je kan voor willekeurige PR-vragen bij ons terecht. Hoe? Simpel! Via pr@diobedum.nl. Leuk detail: we doen heel veel dingen vooral op verzoek van andere commissies en het bestuur. Zelf organiseren we namelijk niets, maar we staan wel klaar om iedereen te helpen die PR-hulp nodig heeft.

Wie zijn we?

  1. Tom Verhage | doet iets met de website
  2. Mark Leenders | programmaboekjekunstenaar
  3. Leonie Simons | social media styliste
  4. Aline Schutter | nieuwsbrief wizard en onze digibeet

Eigenlijk doen we allemaal ook soms elkaars werk wel. Dat kan gewoon, en is ook best wel handig. Stuur dus je verzoekjes maar gewoon naar pr@diobedum.nl (en geef ons een beetje tijd om het werk uit te voeren, een weekje ofzo), dan kunnen we je vast helpen.

Officieel zitten ze niet in de commissie, maar we mogen onze fotografen natuurlijk niet vergeten. Onder andere Ilse en Annemiek maken regelmatig foto’s in de hal bij speciale (en ook bij minder speciale) momenten. Zo maken ze teamfoto’s, zijn ze bij wedstrijden en toernooien en een huldiging op z’n tijd. De feestjes laten we over aan de feestvierders. Die beelden zijn vast niet geschikt voor publicatie 🙂