Skip to content Skip to footer

Wij zijn Hoeksema Schilders uit Bedum

Hoeksema Schilders uit Bedum, een jong bedrijf met passie voor het schildersvak!
Mijn naam is Ben Hoeksema, Oktober 2012 kreeg ik de ideeën zelf een bedrijf op te starten. Dit heb ik na lang en breed overleg en door liefde voor het vak dan uiteindelijk ook gerealiseerd. Mijn streven is dan ook om mooi en goed vakwerk af te leveren zodat uw woning, of overig geschilderd materieel, voor langere tijd beschermd is en er weer stralend en verzorgd bij staat. Bent u op zoek naar een schildersbedrijf, die vakkennis combineren met flexibiliteit en slagkracht! Dan zijn wij uw partner die de kwaliteit biedt voor een jarenlang perfect geschilderde woning!

Hoeksema Schilders uit Bedum, is U graag van dienst.

Hoeksema Schilders zijn erkend lid bij de Betere Schilder, waarom een Erkend Betere Schilder? Uw huis is uw kostbaarste bezit (nou ja, bijna dan), daar moeten we dus zuinig op zijn! Bij het zoeken naar een schilder kiest u dus automatisch een vakman met hart voor uw huis. Iemand die staat voor zekerheid, kwaliteit en garantie.

Een Betere Schilder weet als geen ander dat u het belangrijk vindt dat alles er weer als nieuw uit ziet. Erkend Betere Schilders zijn gediplomeerde vakschilders die kwaliteit van zichzelf eisen en u garantie en zekerheid bieden. Iemand aan wie u met een gerust hart de sleutels kunt overdragen!

Hoeksema Schilders is partner van Glansgarant B.V. Tien jaar lang zorgeloos wonen in een perfect onderhouden woning, zonder geregel en zonder financiële verrassingen. Met het 10 jarige onderhoudsabonnement van Glansgarant. Met mogelijkheden voor zowel de binnen als buitenzijde van uw woning! Voor meer informatie verwijzen we U door naar subcategorie ‘Partners’

Voor vragen of een vrijblijvende offerte kunt U mij bereiken op de volgende telefoonnummer: 050 – 305 16 99

Meer weten over Hoeksema Schilders? Dat kan op de site van Hoeksema Schilders

Deze sponsor sponsort op de volgende manieren:

Kledingsponsor