Skip to content Skip to footer

Dakdekkersbedrijf Dak Montage Noord Groningen

Dakdekker nodig in Groningen, Drenthe of Friesland? Uw nieuwe dak wordt snel geplaatst door de dakdekker van Dak Montage Noord. Het dakdekkersbedrijf monteert, onderhoud en repareert daken in Groningen, Friesland en Drenthe en verricht haar werkzaamheden ook in andere delen van het land. Onze dakdekkers beschikken over ruime ervaring aan werkzaamheden aan daken en zijn specialist in dakonderhoud en dakreparatie.

Onze vakmensen hebben ieder hun specialiteit. Alle specialismen onder 1 dak. Zo is het vervangen en aanleggen van dakbedekking altijd snel geregeld. Met spoed een dakdekkersbedrijf nodig? Voor spoedgevallen kunt u bellen met Dak Montage Noord en wij helpen u snel: 050-2600008.

Dakpannen leggen en daken met dakpannen renoveren is iets waarvoor u bij ons niet terecht kunt.

Elk dak is anders en vergt kennis van de dakconstructie en de dakbedekkingsmaterialen. Of het nu gaat om bitumineuze dakbedekking, dakbedekking van zink, kunststof dakbedekking of EPDM dakbedekking, het is de kennis en de vaardigheid van de dakdekker die het verschil maken. Bij Dak montage Noord staat de vakbekwaamheid van onze goed opgeleide dakdekkers centraal.

Meer weten over Dak Montage Noord? Dat kan op de site van Dak Montage Noord

Deze sponsor sponsort op de volgende manieren:

Kledingsponsor