Autobedrijf Velting b.v.

Al ruim 50 jaar treft u Autobedrijf Velting B.V. aan de Stationsweg 7 in Bedum. Met onze jarenlange ervaring zijn we een betrouwbaar en deskundig adres voor elke autobezitter.

We bieden u graag een totaalpakket aan service. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor onderhoud, reparatie en/of een APK keuring. Maar ook voor de aanschaf van of bemiddeling bij een nieuwe of gebruikte auto bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze moderne werkplaats is voorzien van de nieuwste snufjes op het gebied van elektronica. Bovendien volgen onze monteurs trainingen in het speciale Bosch Training Center. Met deze combinatie kunnen wij een defect in uw auto snel lokaliseren en vakkundig repareren. Heeft u een ingewikkeld probleem met uw auto? Leg het eens aan ons voor, we lossen het graag voor u op.

Wanneer uw auto bij ons in de werkplaats staat kunt u voor slechts € 15,25  per dag gebruik maken van vervangend vervoer. Zo blijft u altijd mobiel.

Het kan gebeuren dat u (glas)schade oploopt aan uw auto. Wij helpen u graag verder met de afhandeling. Ook hier bieden we u graag een totaalpakket. Zo kunt u bij schade gratis gebruik maken van vervangend vervoer.

Wilt u meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op 050-3012408.

 

Deze sponsor sponsort op de volgende manieren:
  • Kledingsponsor
  • Advertentiesponsor
Meer weten over Autobedrijf Velting b.v. ? Dat kan op Autobedrijf Velting b.v.

< Terug