IM-Mens

Over Immens interim | management | finance

Immens interim | finance | recruitment is een bureau dat al ruim 15 jaar gespecialiseerd is in het bij elkaar brengen van financiële (interim) professionals en opdrachtgevers. Immens is goed in het vinden van de beste interim professional om een interim opdracht tot een succesvol resultaat te brengen en het vinden van de beste kandidaat voor de invulling van een vacature binnen finance, controlling, risk, audit & compliance.

De mensen van Immens hebben een achtergrond in het financiële werkveld én concrete kennis van en ervaring binnen een aantal sectoren. Hierdoor kunnen ze goed vertalen waar jij als opdrachtgever naar op zoek bent en snappen ze welke opdrachten of vacatures bij jou als (interim) finance professional passen.

Als middelgroot bureau onderscheidt Immens zich door een persoonlijke aanpak, betrokkenheid en daadwerkelijke kennis van finance & control en de sector. Hierbij worden ze ondersteund door transparante en goed georganiseerde processen. Ze maken daarbij gebruik van hoogwaardige geautomatiseerde toepassingen en data. En de NEN en Bovib certificering onderstreept dat zij kwaliteit en compliance in het werk voorop hebben staan!

Meer weten over Immens? Neem een kijkje op de website van Immens

< Terug