IM-Mens

Over Immens Interim Management & Finance

Immens Interim Management & Finance uit Groningen is een middelgroot interim management bureau dat zich richt op het verder professionaliseren van organisaties door de inzet van ervaren en deskundige interim managers en (interim) finance professionals. 

Immens is in 2004 opgericht door 4 partners met een achtergrond bij het toenmalige Ernst & Young Interim Management. Als zelfstandig en onafhankelijk bureau heeft Immens zich snel ontwikkeld tot een middelgrote speler in de markt. 

Ruim 1000 gespecialiseerde interim managers en (interim) financials zijn verbonden aan Immens waardoor een inzet op maat kan worden geboden. Immens is marktleider in Noord Nederland, maar beschikt over een landelijk dekkend netwerk van interim managers en finance professionals.  

Immens zet met name financieel specialisten en interim controllers in bij een aantal specifieke sectoren zoals het midden en kleinbedrijf (MKB), de agro, food en feed industrie, verzekeraars, zorg, woningcorporaties, onderwijs, waterschappen, gemeenten, provincies en de rijksoverheid, maar levert ook specialisten op het gebied van ICT, Human Resource Management, Marketing, Supply Chain en Algemeen en Verandermanagement.

Meer weten over IM-Mens? Dat kan op IM-Mens

< Terug