Skip to content Skip to footer
Bedum Beach toernooi

Bedum Beach toernooi

Wat?

Inschrijving ODN Oil Bedum Beach 2023 geopend!

Het Versplein in het centrum van Bedum is op 16 en 17 juni weer voor even een drukbezocht strand, dankzij de negende editie van het recreatieve beachvolleybalevenement ODN Oil Bedum Beach. Gedurende twee dagen kunnen jong en oud, geoefende volleyballers maar zeker ook mensen zonder balgevoel, zich weer uitleven op het strand met beachvolleybal, strandbarbecue en een beachparty. Inmiddels hebben zich al zestig teams aangemeld voor zon, zand en een zee aan gezelligheid. Jij doet toch ook mee?!

Het evenement begint traditiegetrouw op vrijdagmiddag met een groot basisschooltoernooi, waarbij ruim honderd kinderen van diverse scholen er samen een gezellige drukte van maken. De insteek is dat iedereen mee moet kunnen doen, dus er zijn wat aangepaste spelregels, maar uiteindelijk word er wel door iedereen volop gestreden om de felbegeerde wisselbokaal.

‘s avonds mogen de recreatieve teams en de deelnemers aan het bedrijventoernooi hun beachvolleybalkunsten vertonen onder het toeziend oog van vele belangstellenden. Tussendoor kan men genieten van een gezamenlijk strandbarbecue en na afloop mogen de voetjes opnieuw van de zandvloer bij de beachparty.

Op zaterdag zal er in diverse poules gestreden worden om de eeuwige roem en het winnaarsshirt. Prestatiegerichte teams kunnen zich inschrijven voor het 2×2-toernooi. Voor gezelligheidsteams en eeuwige talenten zijn er 4×4-poules op elk niveau.

De inschrijving is geopend t/m vrijdag 26 mei en inmiddels hebben zich al 63 teams aangemeld. Ook meedoen? Leuk!

*** de recreatieve poule op vrijdagavond is vol ***

Wanneer?

16 juni 2023 - 17 juni 2023    
12:00 - 23:00


Waar?

Versplein Bedum
Versplein, Bedum, 9781NR