Functie vacant

Benieuwd naar deze functie? Neem contact op met [javascript protected email address].

Onderdeel:ProgrammaboekjeFunctie:RedacteurOpmerking:
Je bent verantwoordelijk voor de inhoud van het programmaboekje van de thuiswedstrijden.
1) Evt inleidend stukje van bijv bestuur.
2) Stukje tekst wedstrijden H1
3) Stukje tekst wedstrijden D1
4) Informatie over de pupillen v.d. week.

Je hoeft dit niet zelf te bedenken, maar zorgen dat de verantwoordelijken hun informatie bij jou aanleveren. Jij zet het goed weg in het systeem.
COPY 76 zorgt voor de bedrukking.

Copy 76

Copy 76 is opgericht in 1990 en begonnen met het aanbieden van standaard kopieer- en printwerk via de winkel aan de Zonnelaan. Tegenwoordig bied Copy 76 niet alleen maar standaard kopieer- en printwerk aan maar ook drukwerk. Dat bleek een goede zet: al snel groeit Copy 76 uit tot de één van de grote spelers op de Noord Nederlandse markt. Met als belangrijkste troef, dat drukwerk goedkoper, gemakkelijker en sneller kan. En dat is nog steeds zo. De Copy 76 formule maakt drukwerk voor jou goedkoper, gemakkelijker en sneller.

Check onze nieuwe webshop voor drukwerk https://shop.Copy76.nl


Makkelijk bestelproces
Bij Copy 76 is de basis het geloof in kwaliteit, in combinatie met gemak. Dat laatste dient immers de mens. Zeker als je kijkt naar andere bestelsites, je moet soms bijna een topsporter zijn om je drukwerk te bestellen. Bij Copy 76 gaat dat juist heel simpel en snel. Een kwestie van slechts vier klikken en klaar is de invoer van je opdracht.

Deze sponsor sponsort op de volgende manieren: 

  • Tassensponsor
  • Subsponsor
  • Kledingsponsor
  • Advertentiesponsor